0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Криміналістичне забезпечення розслідування несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислюваних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку (ID:302006)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 103
Рік виконання: 2018
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ЗМІСТ Вступ…………………………………………………………………………… РОЗДІЛ 1. Причини та умови, які сприяють вчиненню несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку....................................................................................................... 1.1 Соціотехнічний аспект.................................................................................. 1.2 Економічний аспект....................................................................................... 1.3 Політико-правовий аспект........................................................................... РОЗДІЛ 2. Особливості розслідування несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку.................................................. 2.1 Поняття та криміналістична характеристика злочину..................................... 2.2 Проведення окремих слідчих дій.................................................................. РОЗДІЛ 3. Запобігання вчиненню злочинів у сфері несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку…….. 3.1 Запобігання та протидія на національному рівні………………………………………. 3.2 Міжнародне співробітництво........................................................................... Висновки................................................................................................................... Перелік інформаційних джерел……………………………………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Сучасний розвиток суспільства, який спрямований на інформатизацію та комп’ютеризацію, неможливий без використання глобальної мережі передач даних та інформаційно-телекомунікаційних технологій, що прискорюють можливості збору, обробки, зберігання та передавання інформації різного характеру. Спостерігаємо стрімкий перехід людства з реального у віртуальний простір. Широкого прояву набирає розвиток і е-урядування, зокрема запровадження е-послуг, е-документообігу, е-договорів, е-архіву, активно розвивається автоматизований обіг даними між державними інформаційними системами. Такі зміни в сучасному житті не залишились без уваги кримінального середовища. Інформація, яка зберігається та обробляється в електронно-обчислюваних машинах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах та мережах електрозв’язку стає спокусою для кіберзловмисників у вчиненні несанкціонованого доступу до неї, що забезпечує анонімність та прибутковість для кіберзловмисника, проте завдає значної шкоди життєво важливим інтересам людини, суспільства, держави та національним інтересам України у кіберпросторі загалом. Департамент кіберполіції Національної поліції України повідомляє, що кількість злочинів вчинених у кіберпросторі збільшується з кожним роком на 2,5 тисяч, серед яких домінує несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислюваних машин, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж та мереж електрозв’язку. У ряд актуальних проблем дослідження розкриття та розслідування злочину є поява нових та удосконалення наявних способів вчинення несанкціонованого доступу, що ускладнює їх вчасне виявлення, фіксації та ефективне розслідування правоохоронними органами.
Інші роботи з даної категорії: