0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Скласти термінологічний словник з дисципліни «Державне будівництво та місцеве самоврядування». Словник повинен містити м (ID:428610)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 26
Рік виконання: 2018
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
1. Скласти термінологічний словник з дисципліни «Державне будівництво та місцеве самоврядування». Словник повинен містити мінімум 20 основних понять або термінів та їх визначень по всім темам дисципліни. 2. Написати реферат на тему: Завдання, принципи та основи діяльності Верховної Ради України. Структура Верховної Ради України 3. Поняття, предмет і система науки державного будівництва і місцевого самоврядування. Основні напрямки здійснення державного будівництва і місцевого самоврядування в Україні 3. Розв’язати задачу. Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Скласти термінологічний словник з дисципліни «Державне будівництво та місцеве самоврядування». Словник повинен містити мінімум 20 основних понять або термінів та їх визначень по всім темам дисципліни. Державне будівництво і місцеве самоврядування – це наука, що являє собою систему узагальнених знань про організацію роботи органів публічної влади. Її предметом є суспільні відносини, які складаються у процесі організації та діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування. Методологія науки державного будівництва та місцевого самоврядування - це система теоретичних принципів і спеціальних засобів дослідження предмета. Гносеологічна – пізнання процесів організації та діяльності органів публічної влади.
Інші роботи з даної категорії: