0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ІV. ЗАДАЧА з семінару 5 Барановський та Мокроусов запросили до квартири останнього 13-річну Поліщук та 15-річну Ковальову, після чого запропонували потерпілим вступити у статевий зв'язок, погрожуючи смертю у випадку відмови. Після цього Барановський вчин (ID:995502)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 1
Рік виконання: 2024
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ІV. ЗАДАЧА з семінару 5 Барановський та Мокроусов запросили до квартири останнього 13-річну Поліщук та 15-річну Ковальову, після чого запропонували потерпілим вступити у статевий зв'язок, погрожуючи смертю у випадку відмови. Після цього Барановський вчинив вагінальне проникнення в тіло Поліщук, а Мокроусов — в тіло Ковальової. Барановський та Мокроусов знали про вік Поліщук та Ковальової.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ІV. ЗАДАЧА з семінару 5 Барановський та Мокроусов запросили до квартири останнього 13-річну Поліщук та 15-річну Ковальову, після чого запропонували потерпілим вступити у статевий зв'язок, погрожуючи смертю у випадку відмови. Після цього Барановський вчинив вагінальне проникнення в тіло Поліщук, а Мокроусов — в тіло Ковальової. Барановський та Мокроусов знали про вік Поліщук та Ковальової. Орієнтири: - застосувати широкий підхід до співвиконавства у злочинах проти статевої свободи важко, але: треба встановити факт попередньої змови осіб щодо вчинення відповідних дій. За умовою задачі видно, що кожен з осіб усвідомлював родь і наступні дії співучасника. А отже застосовуємо широкий підхід до співвиконавства і вважаємо їх співвиконавцями.
Інші роботи з даної категорії: