0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Способи удосконалення технологічної схеми виробництва глюкози кристалічної гідратної і технологія глюкози категорії «субстанція» (ID:302477)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 48
Рік виконання: 2016
Вартість: 700
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Принципова технологічна схема виробництва глюкози 7 1.1. Схема з кислотним гідролізом крохмалю 7 1.2. Схема з ферментативним гідролізом крохмалю 12 1.3. Схема з кристалізацією глюкози через подвійну сполуку з хлористим натрієм 16 1.4. Виробництво глюкози з іонітною очисткою сиропів 21 2. Технологічний процес виробництва кристалічної глюкози 23 3. Глюкоза категорії „субстанція” 35 4. Фізико-хімічні основи кристалізації глюкози 36 Висновки 46 Список використаної літератури 48
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Основна задача глюкозного виробництва – отримання з крохмалю глюкозних сиропів високої доброякісності та видалення з них максимально можливої кількості кристалічної глюкози. Основні технологічні процеси виробництва глюкози 1. приготування крохмальної суспензії; 2. гідроліз крохмалю; 3. нейтралізація сиропу або інактивація ферменту; 4. очищення сиропу від нерозчинних домішок та забарвлених речовин; 5. згущення сиропу; 6. охолодження сиропу та кристалізація глюкози; 7. центрифугування та сушка глюкози; 8. перероблення відтоків.