0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №8, Товарознавство продовольчих товарів, №3167 (ID:17219)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 25
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
9. Види харчових отруєнь мікробного походження, шляхи їх попередження 10. Експертиза споживчих якостей товарів та її основні види, завдання та організаційна будова її органів 60. Класифікація кухонної солі за видами та якістю Задача № 92 На складі зберігалося кріплене виноградне вино "Портвейн" – 6 ящиків при температурі 12° – 14°С, відносній вологості повітря 70 – 75 %. При зберіганні протягом трьох місяців вино почало псуватися: колір став брудно-бурий, смак негармонійний, на дно випав чорний осад. Вам, як товарознавцю, необхідно зробити висновки щодо якості вина, його подальшого зберігання і реалізації. Задача № 100 Під час приймання партії риби, маркованої як "Морожений хек сріблястий" 1-го сорту, виявлено, що риба не розроблена, довжиною 21-23 см, поверхня потьмяніла, консистенція м'яса після дефростації слабка, у вареному вигляді щільна, бульйон мутний, смак і запах нормальні. Встановіть, чи відповідає фактична якість даної партії риби маркуванню. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову