0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження асортименту ліверних ковбас (ID:2217)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 30
Рік виконання: 2009
Вартість: 450
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…………………………………………… 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ……………… 1.1. Формування споживчих властивостей ліверних ковбас…… 1.2. Технологія виготовлення ліверних ковбас…… 1.3. Вимоги до якості ліверних ковбас……… 2. ДОСЛІДНА ЧАСТИНА…………… 2.1. Об'єкт і методи дослідження………… 2.2. Оцінка якості ковбас за органолептичними і фізико-хімічними показниками………………… 2.3. Зберігання ковбас у магазині………… Висновки і пропозиції…………… Список використаних літературних джерел……… Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову