Готові роботи

Аналіз асортименту, якість і конкурентноздатність чаю, кави і прянощів (ID:37030)

РозділТоварознавство
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 136
Зміст Вступ Розділ 1 Ринок чаю, кави і прянощів в Україні… Розділ 2 Споживні властивості і якість чаю, кави і прянощів 2.1. Фактори формування асортименту чаю, кави і прянощів… 2.2. Фактори формування споживних властивостей чаю, кави і прянощів 2.3. Вимоги до якості чаю, кави і прянощів…… 2.4. Фальсифікація чаю, кави і прянощів…… Розділ 3 Аналіз асортименту, якості чаю, кави і прянощів ( за матеріалами ТП «БоТар») 3.1. Характеристика підприємства … 3.2. Аналіз асортименту чаю, кави і прянощів…… 3.3. Аналіз якості чаю, кави і прянощів………… Розділ 4 Організація торгівлі чаю, кави і прянощів, їх мерчандайзинг і конкурентоспроможність Висновки і пропозиції Список використаних джерел
Ціна(грн.) договірна

Замовлення

Замовлення