0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування споживчих властивостей та асортименту нових сортів хліба (ID:45366)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 62
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: Вступ Розділ 1 Виробництво, споживання, шляхи поліпшення асортименту та споживання властивостей хлібобулочних виробів 1.1. Виробництво і споживання хліба в Україні 1.2. Класифікація та споживчі властивості хлібобулочних виробів та шляхи їх поліпшення 1.3. Упакування та зберігання хлібобулочних виробів Розділ 2 Товарознавча характеристика асортименту нових видів виробів, які реалізуються 2.1. Товарознавча характеристика асортименту нових видів виробів, які реалізуються 2.2. Якість хлібобулочних виробів, що реалізуються Висновки і пропозиції Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову