0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Харчова і біологічна цінність, показники безпеки та особливості зберігання зимових сортів яблук (ID:45370)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 60
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: Вступ Розділ 1 Харчова і біологічна цінність, показники безпеки та особливості зберігання зимових сортів яблук 1.1. Харчова і біологічна цінність зимових сортів яблук 1.2. Характеристика помологічних сортів яблук 1.3. Забруднення яблук шкідливими речовинами 1.4. Вплив способів зберігання яблук ная кість продукції Розділ 2 Дослідження асортименту та якості зимових сортів яблук за матеріалами роздрібної мережі 2.1. Характеристика помологічних сортів зимових яблук у Хмельницькій області мологічних сортів яблук за вимогами стандарту 2.3 . Хвороби і пошкодження зимових сортів яблук 2.4. Зміни якості яблук під час зберігання Висновки і пропозиції Список використаних джерел літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову