0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування ринку, асортименту та споживних властивостей прянощів і приправ в Україні (ID:5940)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 47
Рік виконання: 2010
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Формування ринку, споживчих властивостей та асортименту прянощів і приправ 1.1. Формування ринку прянощів і приправ в Україні 1.2. Фактори формування споживних властивостей та асортименту прянощів 1.3. Фактори формування споживних властивостей та асортименту приправ Розділ 2. Дослідження асортименту та якості прянощів і приправ 2.1. Товарознавча характеристика асортименту прянощів і приправ, що реалізуються у супермаркетах м. Хмельницького 2.2. Порівняння асортименту та споживних властивостей прянощів і приправ різних торгових марок 2.3. Дослідження якості прянощів і приправ різних торгових марок 2.4. Аналіз матеріалів маркування приправ Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову