0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування асортименту та якості м'ясних консервів на прикладі ПАТ Черкаський м'ясокомбінат (ID:95708)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 53
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1 Теоретичні основи формування асортименту та якості м’ясних консервів 1.1 Класифікація та характеристика асортименту м’ясних виробів 1.2 Вплив сировини на якість м’ясних консервів 1.3 Вплив технології виробництва на формування якості готових виробів 1.4 Вимоги до якості м’ясних консервів РОЗДІЛ 2 Формування асортименту та якості мясних консервів на прикладі ПАТ Черкаський м'ясокомбінат 2.1 Організація, об’єкти і методи дослідження 2.2 Дослідження асортименту м’ясних консервів, які виготовляються ПАТ Черкаський м'ясокомбінат 2.3 Дослідження маркування м’ясних консервів 2.4 Дослідження органолептичних показників якості м’ясних консервів 2.5 Дослідження фізико-хімічних показників якості м’ясних консервів РОЗДІЛ 3 Пропозиції щодо поліпшення якості м'ясних консервів ВИСНОВКИ ЛІТЕРАТУРА ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову