0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування асортименту та якості плодоовочевої продукції (ID:96072)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 62
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1 Теоретичні основи формування асортименту та якості плодоовочевої продукції і грибів 1.1 Загальна характеристика продукції 1.1.1 Свіжі овочі 1.1.2 Свіжі плоди і ягоди 1.1.3 Гриби свіжі і перероблені 1.2 Методи консервування 1.2.1 Класифікація та асортимент плодоовочевих консервів 1.2.2 Фактори, що формують асортимент і якість 1.3 Нормативно-порівняльна характеристика умов якості закордонних та вітчизняних продуктів плодоовочевої продукції РОЗДІЛ 2 Характеристика асортименту та оцінка якості плодоовочевої продукції і грибів ГК «Верес» 2.1 Асортимент плодоовочевої продукції і грибів ГК «Верес» 2.2 Якість продукції ГК «Верес» 2.2.1 Овочі гарнирні 2.2.2 Соління і маринади 2.2.3 Ікра овочева 2.2.4 Закуски консервовані 2.2.5 Соуси і приправи 2.2.6 Маринади 2.2.7 На солодке РОЗДІЛ 3 Пропозиції щодо поліпшення якості плодоовочевої продукції та грибів ВИСНОВКИ ЛІТЕРАТУРА
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову