0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Умови творення української мови в Галичині та на Закарпатті. Загальні тенденції у літературно-писемному мовотворенні. (ID:950332)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Українська мова
Сторінок: 18
Рік виконання: 2022
Вартість: 550
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…………………………………………………………………………...…..3 РОЗДІЛ 1.ВНЕСОК ГАЛИЧИНИ У РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ МОВИ…………………………………………………………..5 РОЗДІЛ 2. ВНЕСОК ЗАКАРПАТТЯ У РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ МОВИ………………………………………………………….11 ВИСНОВКИ………………………………………………………………………..15 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………………….17  
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Українська мова та її виникнення зараз є як ніколи актуальним. Нинішня мовна ситуація у країні є результатом тривалої боротьби проти української мови, культури, ідентичности. Громадяни України займають різні позиції: одні твердо борються за позицію української мови як державної, а інші вважають її «штучною» як і саму країну. Хтось обирає ту мову, якою їм «зручно спілкуватись», і тим самим займають нейтралітет. Українська літературна мова має велике значення у становленні нашої держави і формуванні свідомости багатьох українців.«Мова – душа кожної національності, її святощі, її найцінніший скарб…Звичайно, не сама по собі мова, а мова як як певний орган культури, традиції… І поки живе мова – житиме й народ, як національність. Не стане мови й національності: вона геть розпорошиться поміж дужчим народом…» Розвиток української літературної мови в Галичині та на Закарпатті є цінним надбанням в історії нашої держави та її мови. Актуальність теми зумовлена потребою поглибленого дослідження в українському мовознавстві. Саме тому метою роботи є розкрити історію та умови формування української літературної мови на цих теренах, дізнатись загальні тенденції у літературно-писемному мовотворенні.
Інші роботи з даної категорії: