0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз балансового звіту ПрАТ « Канів-Дніпробуд », виявлення сильних та слабких сторін діяльності малого підприємництва. Складання прогнозного балансу підприємства та пропозиції щодо підвищення ліквідності балансу суб’єкту МСБ. (ID:756104)

Тип роботи: аналітична робота
Сторінок: 35
Рік виконання: 2020
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1.Характеристика балансового звіту суб’єкта малого підприємництва та основних показників, що впливають на його платоспроможність. 2. Аналіз балансового звіту ПрАТ « Канів-Дніпробуд»: оцінка фінансового стану підприємства, виявлення сильних та слабких сторін підприємства, складання прогнозного балансу. 3.Виявлення резервів зростання фінансових результатів ПрАТ "КАНІВ-ДНІПРОБУД" та пропозиції щодо підвищення ефективності використання фінансових ресурсів суб’єктів малого підприємництва. Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Мета виконання індивідуального завдання - вивчити і здійснити аналіз балансового звіту малого підприємства; виявити сильні та слабкі сторони діяльності проаналізованого суб’єкта малого підприємництва; визначити показники, які характеризують платоспроможність такого суб’єкта. На основі проведених розрахунків скласти прогнозний баланс малого підприємства, зробити висновки і пропозиції щодо підвищення ліквідності балансу даного суб’єкта господарювання. Актуальність даного дослідження полягає у тому, що на сьогоднішній день велика кількість суб’єктів малого бізнесу перебуває у занедбаному стані, оскільки не може розпочати свою роботу через відсутність достатнього статутного капіталу, сировини та матеріалів, практичних навичок та підприємливості працівників у здійсненні бізнесу. Тому важливо приділяти увагу даному питанню, адже мале підприємництво впливає на збільшення загальних обсягів виробництва, створює сприятливе середовище для розвитку конкуренції та усунення монополізму в здійсненні підприємницької діяльності. Пропонуючи свою продукцію на товарний ринок для реалізації , малі підприємства сприяють повнішому задоволенню споживчого попиту населення. Вони створюють нові робочі місця, сприяють формуванню середнього класу суспільства. Підприємство «Канів-Дніпробуд» пройшло довгий шлях свого розвитку та становлення, зробивши вагомий внесок в розвиток будівельної галузі не лише міста Канева, а Черкащини в цілому. На цей час підприємство продовжує зміцнювати свої позиції та підвищувати кваліфікацію своїх працівників задля розбудови Черкащини. Потужності підприємства задіяні при будівництві Канівської гідроакумулюючої станції, а отже, дніпробудівці будуть забезпечені роботою на найближчі 7-10 років, що також вплине і на збільшення кількості працівників. Підприємство приймало участь у 3 тендерах та отримало перемогу у всіх. Уклало три контракти на суму 1422 995,94грн. Торгiвля акцiями емiтента на бiржових та органiзацiйно-оформлених позабiржових ринках цiнних паперiв не здiйснювалась. Намiрiв щодо подання заяв на бiржi немає. Цiннi папери в лiстингу не перебувають. Статутний капітал підприємства залишається незмінним протягом останніх двох років та склав 22 тис.грн.