0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ділова гра з дисципліни «Міжнародна інвестиційна діяльність» на тему: «Міжнародна підприємницька інвестиційна діяльність» (ID:231487)

Тип роботи: аналітична робота
Сторінок: 51
Рік виконання: 2018
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 Керівники про стратегічні цілі компанії 4 Поточний стан та мотиви здійснення інвестиційної діяльності 7 Зв’язок інвестиційного проекту із загальною інвестиційною стратегією. 13 1. Вид інвестора та діяльність. 13 2. Формування набору конкурентоздатних проектів. 16 2.1. Відбір інвестиційних можливостей. 19 Фактори створення вартості 19 Відповідність стратегії компанії 19 2.2. Експертиза планів та прогнозів. 19 Економічна ефективність та реалістичність прогнозів 19 Прийняття інвестиційних рішень 19 3. Характеристика зарубіжного ринку або регіону 21 4. Обгрунтування вибору СП або 100% фінансування, як форму виходу на зарубіжний ринок серед альтернатив: експорт, ліцензування, франчайзинг. 27 5. Доступні фінансові ресурси та механізми їх використання для фінансування інвестиційного проекту. 30 6. Реєстрація іноземних інвестицій на зарубіжному ринку. 32 7. Контроль реалізації інвестиційного проекту (бізнес-план). 35 8. Оцінка результатів інвестиційного проекту 42
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Walmart генерує значні грошові кошти, і ми вирівнюємо наші головні пріоритети з довгостроковою стратегією. Нашим першим пріоритетом є інвестування в ділову активність бізнесу. Ми дисциплінованіші та вдумливіші з кожним доларом капіталу, що призвело до зниження капітальних видатків у фіскальному 2018 році. Ми перемістили витрати від відкриття нових магазинів до реконструювальних пристроїв, електронної комерції, ланцюжка поставок та технологій, щоб налаштувати нас на майбутнєю Ми продовжуватимемо інвестувати в такі клієнтські ініціативи, як інтернет-магазини, пікапи та розширення асортименту продуктів харчування. Ми також будемо опортуністично діяти з компаніями злиття та поглинання, у той час як ми будемо відкриті для прийняття рішень щодо активів у нашому портфоліо, щоб спростити бізнес. По-друге, наші дивіденди є важливим, і ми збільшили їх протягом 45 років поспіль. Нарешті, ми прагнемо до програми викупу акцій, яку ми оголосили минулого жовтня, оскільки ми продовжуємо вірити в довгострокову цінність Walmart. Ми впевнені, що з плином часу ці фінансові пріоритети допоможуть нам досягти стабільного зростання та зростання, а також забезпечити надійний прибуток для акціонерів. Врешті-решт, ми виконуємо нашу стратегію, ми отримуємо результати, і ми робимо це на основі неймовірної фінансової сили. Ми прагнемо до зростання вартості компанії для наших акціонерів, поки ми конкуруємо з клієнтами15.