0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з «Загальні технології харчових виробництв» Варіант 10 (ID:124333)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 20
Рік виконання: 2014
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
1. Вітаміни, їх роль та значення для організму людини. 2. Характеристика пива як напою (хімічний склад, поживна цінність). Характеристика основних стадій виготовлення солоду для пивоваріння. 3. Харчова та технічна цінність олії. Основні види сировини для одер-жання олії. Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову