0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

“ УРОЖАЙ І ЯКІСТЬ РІПАКУ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ (ID:86591)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 56
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ І Поширення, використання та агротехніка вирощування озимого ріпака (огляд літературних джерел) . 1.1. Посівні площі та виробництво озимого ріпака 1.2. Спектр використання озимого ріпака 1.3. Основні елементи технології вирощування озимого ріпака та ефективність їх застосування Розділ ІІ Експериментальна частина… 2.1. Місце, умови та методи проведення досліджень 2.2. Особливості технології вирощування ріпаку ярого в досліді Розділ ІІІ Результати досліджень та їх обґрунтування 3.1. Агротехнологічна ефективність досліджень 3.2. Енергетична ефективність досліджень 3.3. Економічна ефективність досліджень Розділ ІV Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. 4.1 Організація і охорона навколишнього середовища 4.2. Забезпеення безпеки на підприємствах в надзвичайних ситуаціях 4.2.1. Нормативне забезпечення охорони праці та у сфері цивільного захисту 4.2.2. Вимоги безпеки праці при вирощування рослинницької продукції 4.2.3. Безпека в надзвичайних ситуаціях Висновки Пропозиції виробництву Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову