Готові роботи
Гарячі напої, подача, сервіровка столу перед подачею гарячих напоїв

Гарячі напої, подача, сервіровка столу перед подачею гарячих напоїв (ID:242347)

РозділКулінарія
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2017
Кількість сторінок 23
Зміст Зміст Вступ І РОЗДІЛ 1. Приготування гарячих напоїв 1.1 Чай 1.2 Кава 1.3 Гарячий шоколад з перцем чилі 1.4 Чай «Тібетський» з імбиром і молоком 1.5 Глінтвейн 1.6 Грог 1.7 Пунш 1.8 Крамбамбуля (шот) ІІ РОЗДІЛ 2. Правила подавання гарячих напоїв Висновок Список використаної літератури
Ціна(грн.) 200

Замовлення

Замовлення