0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка готельного господарства (ID:178724)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 2
Рік виконання: 2017
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1. 1. Складіть виробничу програму підприємства харчування, враховуючи очікуване виконання плану, використовуючи дані табл. 1. Таблиця 1. Виробнича програма підприємства харчування Страви Виконання, яке очікується План на наступний рік Кількість страв, тис. од. Питома вага страв, % Середня ціна страви, грн. Сума, тис. грн. Питома вага страв, % Кількість страв, тис. од. Середня ціна страви, грн. Сума, тис. грн. Перші 407 15 Другі 1241 20 Солодкі 381 12 Холодні закуски 402 12 Разом 2431 2. Обґрунтуйте виробничу програму підприємства харчування на майбутній рік, враховуючи невикористані можливості підприємства для більш повного задоволення попиту споживачів на плановий період. У планованому році заплановано збільшити загальний випуск страв на 4,3%. Питома вага перших страв має зменшитися на 2,5%, других - зрости на 4%, холодних закусок - залишитися на рівні поточного року. Середню ціну однієї страви обчислити з урахуванням підвищення середньої ціни перших страв на 2 грн., других на 5 грн., солодких на 4 грн., холодних закусок на 7 грн. Задача 2. Визначити фондовіддачу основних виробничих фондів готелю в натуральному і вартісному значенні, якщо середньорічна вартість основних виробничих фондів – 1780000 грн., річний товарообіг (виручка) – 30609000 грн, річна кількість місце-днів– 3693000. Задача 3. Розрахувати плановий випуск перших страв на основі виробничої потужності котлів туристичного кафе на рік на підставі таких даних: а) місткість котлів 250 л; б) тривалість роботи кухні в добу - 8 год; в) коефіцієнт заповнення котлів - 0,84; г) час готування - 1 год; д) час підготовки - 10 хв; е) технологічна перерва - 30 хв; ж) обсяг першої страви - 0,4 л; з) кафе буде працювати 333 дні на рік.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову