0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка готельно – ресторанного бізнесу (ID:29367)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 18
Рік виконання: 2011
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
1. Характеристика складових елементів економічних ресурсів та ресурсного потенціалу підприємств готельно-ресторанного господарства. 2. Стратегії та порядок управління товарооборотом підприємств торгівлі і ресторанного господарства, що обслуговують туристів. 3. Визначити розмір зниження (підвищення) поточних витрат готелю в сумі і відсотках до суми доходів, відносну економію поточних витрат (перевитрат) у звітному році, якщо сума доходів від усіх видів діяльності за планом на рік – 10600 тис.грн., фактичне виконання плану доходів – 11000 тис.грн. Фактичні загальні витрати склали 6000 тис.грн., а рівень витрат по плану – 58,4%. 4. ТЕСТ 1. Коефіцієнт оборотності оборотних коштів ресторану характеризує: 1.обсяг оборотних коштів, авансованих в кожні 100 грн. запасів товарно-матеріальних цінностей за певний період часу 2.кількість оборотів середнього розміру оборотних коштів за певний період часу 3.тривалість одного обороту середнього розміру оборотних коштів в днях за певний період часу 2. Назвіть форми прямих інвестицій: 1.капітальні вкладення, приватизація державного майна 2.придбання цінних паперів і іноземної валюти з метою тривалого зберігання 3.придбання ліцензій, патентів, ноу-хау в області новітніх технологій 3. Виберіть найбільш ефективний інвестиційний проект за значенням індексу прибутковості (ІП): 1.ІП=1 2.ІП<1 3.ІП>1 4. Що розуміється під поняттям “чистий прибуток” підприємств готельно-ресторанного бізнесу? 1.валовий прибуток без податкових та інших обов’язкових платежів, котрі сплачуються з прибутку 2.величина перевищення сукупного доходу підприємства над сукупними витратами 3.прибуток, що відповідає уявленням власника про мінімальний рівень рентабельності на вкладений капітал 5. Доход від володіння корпоративними правами готелю – це: 1.доход від продажу акцій підприємства 2.доход, отриманий підприємством у зв’язку з правом власності на частку (пай) в статутному фонді юридичної особи, створеної у вигляді об’єднання капіталів 3.доход від пайової участі в спільному підприємстві 6. Назвіть форми фінансових інвестицій готелю: 1.фінансування участі в розробці науково-технічних програм, придбання ліцензій, патентів, ноу-хау, витрати на підготовку і перепідготовку кадрів 2.витрати на придбання цінних паперів інших підприємств 3.капітальні вкладення та приватизація державного майна 7. Про зниження платоспроможності готелю свідчить: 1.збільшення статутного фонду підприємства за рахунок відрахувань від прибутку 2.зменшення розміру нерозподіленого прибутку 3.зменшення загального коефіцієнту покриття 8. Який з видів прибутку характеризує його купівельну спроможність? 1.номінальний 2.економічний 3.реальний 9. При застосуванні відрядно-преміальної оплати праці робітників до якого виду витрат слід віднести витрати готельного підприємства на державне соціальне страхування? 1.частково до умовно-постійних, частково до умовно-змінних 2.до умовно-змінних 3.до умовно-постійних 10. Назвіть, які з форм регулювання оплати праці не є функцією державних органів: 1.визначення мінімального розміру заробітної плати 2.встановлення форм і систем оплати праці працівників підприємства 3.визначення механізму оподаткування особистих доходів громадян Висновки і пропозиції Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову