0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

id-9275-884 Економіка торгівлі (ID:301824)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 23
Рік виконання: 2019
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
Теоретичні питання 1. Поняття підприємства, цілі та напрями його діяльності. Види господарських товариств. 11. Склад, структура та класифікація оборотних коштів. 40. Амортизація нематеріальних активів. Задача 1 На основі даних таблиці розрахувати динаміку віддачі основних засобів, фондомісткості, рентабельності основних засобів, коефіцієнту зносу, та визначити річну суму амортизаційних відрахувань за прямолінійним методом, якщо термін корисного устаткування становить 7 років. Показник 2012 2013 Обсяг виготовленої продукції, тис. грн. 71899,8 69913,1 Первісна вартість основних засобів, тис. грн. 36154,6 38201,4 Залишкова вартість основних засобів на початок року, тис. грн. 21238,7 21306,4 з них залишкова вартість устаткування, тис. грн. 14167,2 16923,1 Чистий прибуток, тис. грн. 1204,6 -510,2 Задача 8 Визначити показники ефективності використання та відтворення основних фондів виходячи з того, що повна початкова вартість основних фондів на початок року становила 30 тис. грн., з 1 березня розрахункового року в експлуатацію введено основних фондів на суму 900 грн., а з вересня вибуло основних фондів на суму 600 грн. Річний обсяг виконаних робіт — 48 тис. грн. У найбільш навантаженій зміні в середньому зайнято 2500 робітників. Сума зношення основних фондів на кінець року — 11,4 тис. грн. Задача 18 Розрахувати показники рентабельності по пекарні за даними таблиці, якщо середньорічна вартість основних виробничих засобів – 14500 тис. грн., нормованих оборотних засобів – 20500 тис. грн. Таблиця Найменування продукції Річний обсяг реалізації, т Повна собівартість виробу, грн. Відпускна ціна, грн. Вага виробу, кг Хліб пшеничний 70 2,83 3,95 0,9 Хліб житній 62 2,79 3,85 1,0 Батон київський 35 2,83 3,90 0,5 Булка українська 10 3,83 3,90 0,2 Задача 24 За показниками базового та планового років, поданими в таблицях, розрахувати абсолютний та відносний приріст та показники ефективності діяльності підприємства (результати занести в таблицю). Показники активів та пасивів підприємства (форма №1. Баланс підприємства) Для термінового зв'язку та замовлень індивідуальних робіт! Контактні дані автора: Почта: yutrachyk@ukr.net Тел. (093) 101 84 01 Юлія Василівна
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову