0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз економічних показників роботи підприємства та обґрунтування заходів щодо зниження його витрат від основної діяльності (ID:842188)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 64
Рік виконання: 2022
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 1.1 Характеристика ТОВ «ФІТА ТРЕЙД» 1.2 Аналіз обсягу виробництва і реалізації столових наповнювачів в умовах ТОВ «ФІТА ТРЕЙД» 1.3 Аналіз стану та ефективності використання основних засобів підприємства 1.4 Аналіз показників з праці 1.5 Аналіз витрат на виробництво 1.6 Аналіз фінансових результатів 2 РЕКОМЕНДАЦІЙНА ЧАСТИНА 2.1 Характеристика проєктного рішення та структура інвестиційних витрат 2.2 Розрахунок зміни собівартості виготовлення фруктової суміші в умовах проєкту 2.3 Оцінка ефективності інвестиційного проєкту по зміні частини технологічного процесу 3 ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ЗАХИСТ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА 3.1 Загальна характеристика умов праці 3.2 Техніка безпеки та пожежна профілактика 3.3 Захист навколишнього середовища ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 1.1 Характеристика ТОВ «ФІТА ТРЕЙД» Товариство з обмеженою відповідальністю «ФІТА ТРЕЙД» було створено у вересні 2016 року. Підприємство спеціалізується на виробництві смакових і плодово-ягідних наповнювачів, що використовуються для виробництва морозива, йогуртів, десертів, сирків, кремів, пудингів, сирних виробів. У реєстраційних документах зазначені такі види діяльності: - 10.39 Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів; - 0.82 Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів; - 46.21 Оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Підприємство реалізує продукцію під торговою маркою «ЕММІ» та «Leto», як на українському ринку, так і в країнах СНД. Продукція ТМ «Еммі» - повністю готові продукти, які застосовуються як в холодному, так і в гарячому вигляді. Ці професійні продукти незамінні в «індустрії гостинності» HoReCa. Асортимент враховує всі можливі переваги клієнтів готелів, готелів.