0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ТВОРЧІСТЬ УКРАЇНСЬКИХ ПЕЙЗАЖИСТІВ ХІХ СТОЛІТТЯ ЯК ЗРАЗОК КОЛОРИСТИЧНОЇ, КОМПОЗИЦІЙНОЇТА ОБРАЗНОЇ ДОСКОНАЛОСТІ У ХУДОЖНІЙ ПІДГОТОВЦІ УЧНІВ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ (ID:127698)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 57
Рік виконання: 2016
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………………………………. РОЗДІЛ 1. ПЕЙЗАЖ ЯК ЖАНР ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА…… 1.1. Пейзаж в системі жанрів образотворчого мистецтва……………………… 1.2. Пейзажний жанр в творчості українських митців ХІХ ст. ………………… Висновки до першого розділу……………………………………….…………… РОЗДІЛ 2. ЗАСОБИ НАВЧАННЯ ТВОРЕННЯ ПЕЙЗАЖУ УЧНЯМИ 6-х КЛАСІВ НА УРОКАХ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА……………… 2.1. Пейзажний жанр в образотворчій діяльності учнів……….………………. 2.2. Засоби активізації навчально-пізнавальної діяльності у процесі вивчення пейзажного жанру …………………………….…………………………….…….. 2.3. Конспект уроку. Матеріали педагогічного експерименту…………………. 2.4. Сценарій виховного заходу на тему: «Творчість художників-пейзажистів ХІХ ст.»………………..……………………………………………..…………….. Висновки до другого розділу…………………………………………………….. РОЗДІЛ 3. ТВОРЧА РОБОТА «СІЛЬСЬКИЙ ПЕЙЗАЖ»….………………… 3.1. Вивчення зразків сільських пейзажів в творчості світових митців: вибір композиційного рішення, техніки виконання, колориту………………………… 3.2. Ескізування: робота над ескізами, виконання картону……………. ……….. 3.3. Етапи створення живописного полотна………………………………………. Висновки до третього розділу……………………………………………….……. ВИСНОВКИ………………………………………………………………….……. ДОДАТКИ…………………………………………………………………………..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.2. Пейзажний жанр в творчості українських митців ХІХ ст. В українському живописі ХІХ ст. чітко окреслились і набули специфічних ознак усі жанри. Любов до рідного краю, відчуття природи як суттєвого чинника в понятті "батьківщина" було основою формування пейзажного жанру, який набуває самостійного ідейно-естетичного значення. Український пейзажний живопис розвивався в контексті європейського мистецтва. Майже до самого початку XIX ст. пейзаж в українському образотворчому мистецтві не виокремлювався у самостійний жанр, а слугував лише тлом для фігуративних композицій. Для українського мистецтва ландшафтні мотиви іконостасів стали поштовхом для розвитку пейзажу академічного напрямку. Початок творчості Василя Штернберґа (1818-1845), випускника Петербурзької Академії мистецтв, якраз і знаменується академічними засадами. Українське образотворче мистецтво не могло розвиватися на рідному ґрунті через відсутність в Україні спеціальних навчальних закладів на зразок Петербурзької Академії мистецтв. Більшість художників мистецьку освіту здобували поза межами країни — у Петербурзі, Москві, Відні або Кракові. Завдяки цьому мистецтво піддавалося суттєвим впливам чужоземних течій. Вже в кінці XIX - на початку XX ст. українські міста зосереджували кращі мистецькі сили з відповідним утворенням малярських осередків (Товариство Південноросійських художників) та шкіл (Київська рисувальна школа, Художньо-промислова школа у Львові)[20; 53