0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ За самостійну роботу з дисципліни фізичне виховання (теоретичний розділ) РЕФЕРАТ Тема «Руховий режим і лікувальна фізична культура (ЛФК) при гіпотонічній хворобі і нейроциркуляторній дистонії» (ID:837834)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 23
Рік виконання: 2020
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЛІКУВАЛЬНА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ПРИ ГІПОТОНІЧНІЙ ХВОРОБІ 4 1.1. Поняття «гіпотонічна хвороба» 4 1.2. Форми ЛФК при гіпотонічній хворобі та засоби загартовування 6 РОЗДІЛ 2. ЛІКУВАЛЬНА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ПРИ НЕЙРОЦИРКУЛЯТОРНІЙ ДИСТОНІЇ 15 2.1. Поняття «нейроциркуляторна дистонія» 15 2.2. Методика ЛФК при нейроциркуляторній дистонії за гіпертензивним типом 16 2.3. Методика ЛФК при нейроциркуляторній дистонії за гіпертензивним типом 18 ВИСНОВКИ 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Однією із найактуальніших проблем в світі є проблема здоров’я. В Україні вона є як ніколи актуальною, адже статистика вказує на різке скорочення тривалості життя , яке викликано погіршенням його умов та якості. На сьогоднішній день майже кожен п’ятий українець працездатного віку страждає від серцево-судинних захворювань [1]. Постійні стреси, яких занадто багато в нашому житті, шкідливі звички, недоїдання або переїдання, малорухливий образ життя, відсутність фізичних навантажень – допомагають набути ці проблеми зі здоров’ям, або погіршити їх стан. Саме гіпотонічна хвороба і нейроциркуляторна дистонія одні з найпоширеніших у світі. І хоча на перший погляд здається, що ці захворювання не такі страшні, вони заважають людям повноцінно жити, або й зовсім призводять до летальних випадків. В даній роботі будуть розкриті питання цих недугів, а саме як уникнути їх появу або як вийти в довгострокову ремісію. Також тут ви зможете знайти комплекс вправ, націлений саме на ці проблеми, та дані, які допоможуть діагностувати ці хвороби на їх ранніх стадіях. САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗВОРОВ ̓ Я! ПЕРЕД ВИКОНАННЯМ ВПРАВ НЕОБХІДНО ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЛІКАРЯ!