Готові роботи
Технологія приготування заправних супів

Технологія приготування заправних супів (ID:24590)

ПредметТуризм
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 50
Зміст Технологія приготування заправних супів (солянка м'ясна збірна; солянка домашня; солянка збірна із субпродуктів) ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні заправних супів 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості заправних супів, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування заправних супів 2.4. Описати порядок організації роботи в цехах, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні заправних супів, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні заправних супів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення. 3.2. Пропозиції щодо використання заправних супів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна(грн.) 120,00

Замовлення

Замовлення

Мы №1 в Реф-рейтинге
Добавить отзыв
Хочу такой виджет