Готові роботи

Страви зі смаженої риби (ID:24608)

РозділТуризм
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 37
Зміст Страви зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські) ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв зі смаженої риби 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових страв зі смаженої риби, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв зі смаженої риби 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв зі смаженої риби, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв зі смаженої риби 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання страв зі смаженої риби 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв зі смаженої риби (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна(грн.) 120,00

Замовлення

Замовлення