0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ З ОЗНАЙОМЧОЇ ПРАКТИКИ хліб,макарони,кондитерське виробництво (ID:942100)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Звіти з практики
Сторінок: 67
Рік виконання: 2022
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 1.1 Огляд розвитку хлібопекарської промисловості України 7 1.2 Функціональна схема виготовлення хлібобулочних виробів 11 1.3 Хімічний склад та харчова цінність хлібобулочних виробів 17 1.4 Функціональна схема виготовлення здобних виробів 22 1.5 Функціональна схема виготовлення бубличних виробів 26 1.6 Загальна характеристика хліб заводу №4 ПАТ «Одеський коровай» 28 2. Макаронне виробництво 30 2.1 Функціональна схема виготовлення макаронних виробів 32 3. Кондитерське виробництво 35 3.1 Загальна характеристика ЗАТ «Одеса Кондитер» 37 3.2 Функціональна схема одержання карамелі 39 3.3 Функціональна схема одержання фруктово-ягідного мармеладу 43 3.4 Функціональна схема помадних цукерок 45 3.5 Функціональна схема одержання цукрового печива 47 4. Загальна характеристика та асортимент харчоконцентратного виробництва 51 ВИСНОВОК 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 57 ДОДАТКИ 62
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність. Хліб є найважливішим продуктом харчування для більшості українців, у зв'язку з чим на продовольчому ринку країни постійно зростає кількість хлібопекарських підприємств і, як наслідок, зростає конкуренція в даному секторі харчової індустрії. Розвиток хлібопекарської промисловості має спиратися на інновації, що дають різним українським виробникам конкурентні переваги. Нові підприємства повинні відрізнятися високоефективними технологічними процесами, комплексною механізацією та автоматизацією виробництва, а також вантажно-розвантажувальних та складських робіт, покращенням умов праці, підвищенням якості продукції, розширенням асортименту та зниженням собівартості продукції за рахунок скорочення тривалих стадій тісто приготування або використання видів сировини, що дозволяють не лише покращити якість продукції, а й скоротити витрати на виробництво виробів. Звіт з ознайомча практика є невід'ємною частиною навчального процесу. Під час її проходження студент отримує поглиблення та закріплення знань та професійних навичок, здобутих у процесі навчання на основі вивчення практичних ситуацій. Метою даної практики є вивчення практичних ситуацій, а й збирання та аналіз матеріалу, формування компетенцій, набуття професійних умінь та досвіду професійної діяльності при освоєнні технологій приготування хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництва. Базою практики буде обґрунтовано: хлібопекарське, макаронне та кондитерське виробництва. Об’єктом дослідження: хліб завод №4 ПАТ «Одеський коровай» та кондитерське виробництво ЗАТ «Одеса Кондитер». Завданнями звіту з практики є: 1. Поглиблення та розширення теоретичних знань з розвитку хлібопекарської промисловості України; розглянути функціональні схеми виготовлення хлібобулочних, здобних та бубличних виробів, також хім. склад та харчова цінність хлібобулочних виробів; Ознайомитись із загальною характеристикою хліб заводу №4 ПАТ «Одеський коровай». 2. З’ясувати та розглянути функціональну схему виготовлення макаронних виробів. 3. Ознайомитись із кондитерським виробництвом; надати загальну характеристику ЗАТ «Одеса Кондитер»; Здійснити огляд функціональної схеми одержання карамелі, фруктово-ягідного мармеладу, помадних цукерок та цукрового печива. 4. Зробити загальні висновки та характеристику, асортимент харчоконцентратного виробництва. Предметом дослідження є теоретичні, науково-методичні та практичні аспекти розвитку підприємств на основі міжнародних інвестиційних ресурсів. Структура дослідження складається із вступу, чотирьох розділів, а також висновки та списку використаної літератури. Обсяг всієї роботи – 67 сторінка, у списку літератури – 35 найменуваннь, додатків – 6 сторінок.