0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи їдальні як типу підприємства ресторанного господарства (ID:140793)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 39
Рік виконання: 2015
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.1Типи закладів ресторанного господарства 1.2. Характеристика їдальні як типу підприємства ресторанного господарства РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЇДАЛЬНІ «ПРОСКУРІВ-СМАК» 2.1 Характеристика підприємства 2.2 Організація роботи гарячого цеху 2.3 Організація роботи холодного цеху 2.4 Організація роботи овочевого цеху 2.5 Організація роботи борошняного цеху 2.6 Організація роздачі готової продукції і обслуговування відвідувачів 2.7 Санітарний режим роботи підприємства РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ЇДАЛЬНІ «ПРОСКУРІВ-СМАК» 3.1 Організація обслуговування в їдальні 3.2 Покращення роботи їдальні «Проскурів-смак» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Громадське харчування є галуззю народного господарства, основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва і обслуговування споживачів і що розрізняються по типах, спеціалізації. Розвиток громадського харчування дає істотну економію суспільної праці унаслідок більш раціонального використовування техніки, сировини, матеріалів. Надає робітникам і службовцям протягом робочого дня гарячу їжу, що підвищує їх працездатність, зберігає здоров’я. Дає можливість організації збалансованого раціонального живлення в дитячих і учбових заклади. ... Метою курсової роботи є дослідження організації роботи їдальні «Проскурів-смак». Об’єкт дослідження – дочірнє підприємство агрофірми «Проскурів» фірма «Проскурів-смак». Предмет дослідження – аналіз роботи підприємства.