0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Вплив соціальних та економічних факторів на розвиток закладів ресторанного господарства» (ID:1006922)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 39
Рік виконання: 2024
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА АНАЛІТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СОЦІАЛЬНИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РОЗВИТОК ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА………………………………………………………………6 1.1 Теоретичні підходи для характеристики дослідження впливів…………...6 1.2 Характеристика та види соціальних та економічних факторів…………..11 1.3 Проблеми сучасного розвитку закладів в умовах війни………………….16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНО-СОЦІФЛЬНИХ ФАКТОРІВ УДОСКОНАЛЕННЯ ПО ПОЛІПШЕННЮ РОБОТИ КАФЕ «ЛАБІРИНТ» М. ЧЕРВОНОГРАД……………………………………………………….............23 2.1 Загальна характеристика кафе «Лабіринт» та його ризиків…….………23 2.2 Інноваційні заходи як перспективний спосіб мінімізації ризиків діяльності кафе « Лабіринт»………………………………………………………………29 ВИСНОВКИ……………………………………………………………………34 СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………………………………………………….35
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. У сучасному суспільстві соціальні та економічні фактори відіграють важливу роль у розвитку закладів ресторанного господарства. Вплив цих факторів визначає не тільки споживчу поведінку, але й стратегії розвитку гастрономічних закладів. Подальше дослідження взаємозв'язку між соціальними та економічними аспектами на ринку ресторанного господарства важливо для розуміння тенденцій у цій галузі та розробки ефективних стратегій управління. Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами. Кваліфікаційну роботу виконано в рамках науково-дослідної теми кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Мета і завдання дослідження. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є обґрунтування теоретичних положень, розробка науково-методичних і практичних рекомендацій з удосконалення організації управління соціально-економічними факторами на розвиток закладів ресторанного господарства. Для досягнення поставленої мети в роботі поставлено наступні завдання: – розкрити сутність та дослідити види соціально-економічних факторів, характерні для підприємств сфери ресторанного господарювання;  розглянути особливості впливів на підприємства ресторанного господарства; – проаналізувати практичну діяльність кафе «Лабіринт»; – запропонувати шляхи оптимізації організації процесу управління ризиками на підприємстві кафе «Лабіринт»;