Готові роботи
Готельно-ресторанний бізнес
Поиск:
 
Тип
Рік написання:
okОчистити фiльтр

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка №5

Назва:Ціна:Стор.:
ЗВІТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ НА БАЗІ ДЕРЖАВНОГО ПАНСІОНАТУ «ПОДІЛЛЯ»(Готельно-ресторанний бізнес / звіт з практики | 2016)350 грн41
Звіт про проходження технологічної практики ( по готелю "Золото Карпат" в м. Стрий)(Готельно-ресторанний бізнес / звіт з практики | 2015)70 грн17
ЗВІТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ НА БАЗІ ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ«ГЕТЬМАН»(Готельно-ресторанний бізнес / звіт з практики | 2015)350 грн43
ЗМІСТ ВСТУП 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДОМАШНЯ КУХНЯ» 1.1. Загальна характеристика ресторанного закладу загальноміського типу «Домашня кухня». 1.2. Асортиментна політика закладу. Перелік послуг, що надаються підприємством. 1.3. Вир(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2014)100 грн70
Значення служби анімації в створенні іміджу готелів(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2014)50 грн34
Значення сфери готельного господарства у туризмі(Готельно-ресторанний бізнес / дипломна | 2014)300 грн48
Инновационные технологии в формировании услуги гостеприимства на примере сети ресторанов ‘Пицца Челентано’(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2012)100 грн36
Імідж як фактор конкурентоспроможності готельного підприємства(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2019)400 грн44
Індустрія гостинності Львівщини(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2012)150 грн37
Інноваційна діяльність в готелі (на прикладі ТзОВ "Євроготель")(Готельно-ресторанний бізнес / дипломна | 2014)800 грн91
Інноваційні підходи до обслуговування відвідувачів кафе «Локо»(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2014)250 грн34
Інноваційні технологіі стейків і їх якість(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016)100 грн26
Інноваційні технології навчання та мотивації персоналу готельних підприємств (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015)270 грн51
Інноваційні форми екстремального туризму(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015)250 грн53
Інститут культури, Варіант №1, Організація готельного господарства, №2521(Готельно-ресторанний бізнес / контрольна | 2009)50 грн30
Інститут культури, Культура гостинності, №2517(Готельно-ресторанний бізнес / контрольна | 2009)50 грн17
Інтенсифікація технологічних процесів розробки та виготовлення виробів із борошна(Готельно-ресторанний бізнес / дипломна | 2012)290 грн94
Інформаційні системи персонального обліку в готелях.(Готельно-ресторанний бізнес / контрольна | 2016)150 грн28
Ірландська кухня(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2012)400 грн40
Історико – культурні пам'ятки Смілянщини(Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015)150 грн45
Назад до списку дисциплін
34567 ...
Мы №1 в Реф-рейтинге
Добавить отзыв
Хочу такой виджет