0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Інноваційні підходи до обслуговування відвідувачів кафе «Локо» (ID:199683)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 34
Рік виконання: 2014
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………………………………..3 Розділ 1 Характеристика інновацій в ресторанній галузі………………………6 1.1 Поняття інновацій в ресторанному бізнесі……………………………….6 1.2 Напрямки розвитку інноваційних процесів у закладах ресторанного господарства…………………………………………………………………….9 1.3 Вплив інформаційного забезпечення процесу обслуговування на конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства…………………………………………………………………...12 Розділ 2 Роль інновацій в системі управління підприємствами ресторанного господарства……………………………………………………………………...15 2.1 Теоретичні аспекти управління інноваційним проектом в ресторані……………………………………………………………………….15 2.2 Аналіз інноваційних методів управління ресторанним бізнесом………………………………………………………………………..17 2.3 Обґрунтування необхідності впровадження інновацій в ресторанному бізнесі…………………………………………………………………………..20 Розділ 3 Інноваційні підходи до обслуговування відвідувачів кафе «Локо»..23 3.1 Характеристика діяльності кафе «Локо»…………………………………..23 3.2 Напрями розвитку інновацій обслуговування кафе……………………….25 ВИСНОВОК……………………………………………………………………...30 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………….33
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Ключовим напрямком досягнення економічного зростання і підвищення якості життя населення в сучасному світі є розвиток інноваційної діяльності, широке поширення інноваційних технологій, продуктів і послуг. В даний час в розвинених країнах 70-85% приросту валового внутрішнього продукту припадає на частку нових знань, втілюваних у інноваційних технологіях виробництва і управління. Це дозволяє робити висновок про становлення суспільства, заснованого на знанні. Знання, втілене в інноваційній продукції, стає основним капіталом в суспільстві на постіндустріальній стадії його розвитку. Посилення ролі та значення інноваційної діяльності в суспільному розвитку приводить до того, що темпи розробки та реалізації інновацій різко зростають. В даний час інвестори приділяють інноваціям більше уваги ніж пошуку нових можливостей скорочення витрат. Інновації збільшують доходи компаній, прискорюють ріст, є основою для створення конкурентної переваги, залучають інвесторів і споживачів, причому грають роль не тільки реальні інновації, але навіть і обіцянки виходу на ринок з новими продуктами, послугами, технологіями. У широкому сенсі слова інноваційна діяльність - це момент життєдіяльності товариств, що включає в себе соціально-політичні, економічні, суспільні та інші фактори суспільного розвитку. У вузькому розумінні слова інноваційна діяльність спрямована на забезпечення нового рівня взаємодії факторів виробництва, завдяки використанню нових науково-технічних знань. В умовах економічної реформи, спрямованої на забезпечення стабілізації та переходу до економічного зростання, необхідна розробка заходів для збереження науково-технічного потенціалу, його розвитку та підтримки. І зараз особливу значимість набуло творче використання досвіду розвинених країн по реалізації заходів державної підтримки інноваційних процесів в економіці, що в підсумку дозволить сформуватися вітчизняну систему стимулювання інноваційної діяльності. Це визначає актуальність досліджень в галузі інновацій та інноваційної діяльності, важливість вивчення цієї теми. В даний час ресторанний бізнес є одним з найперспективніших в Україні. Як жодна інша область, цей напрямок діяльності вимагає серйозного осмислення світового досвіду і пильної уваги до перспектив його використання на українському ринку. У зв'язку з цим надзвичайно важливим стає визначення ролі і значення даного виду бізнесу в сучасній економіці, визначення динаміки його розвитку в нашій країні, порівняння тенденцій становлення цього бізнесу в областях України з метою внесення корисного в специфіку розвитку інновацій ринку ресторанних послуг. Актуальність теми дослідження полягає в особливій ролі ресторанних послуг в сучасному українському суспільстві. Ресторанний бізнес одна з сучасних галузей індустрії гостинності, що перспективно розвивається. Люди приходять у заклади ресторанного господарства не тільки скуштувати вишукані страви, а й відпочити, отримати естетичне задоволення і просто поспілкуватися один з одним. Інновації - один з основних двигунів ресторанного бізнесу. Інновації бувають різні: одні корисні, оскільки вносять революційні або еволюційні зміни; інші марні для споживача, але міняють сприйняття продукту; треті не припускають ніякої користі і не впливають на сприйняття, але принципово здешевлюють продукт, упаковку або метод його просування без втрати якості. Предмет дослідження - інноваційні технології в ресторанному бізнесі Об'єкт дослідження – інновації в діяльності кафе «Локо» Мета роботи - інновації як метод удосконалення обслуговування у кафе «Локо». Для досягнення мети в роботі поставлені наступні завдання: 1. Проаналізувати теоретичні аспекти інноваційної діяльності. 2. Дослідити тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні. 3. Представити огляд інноваційних технологій, що використовуються в практиці кафе «Локо». 4. Запропонувати інноваційні заходи для вдосконалення обслуговування у кафе. При написанні курсової роботи використовувалися різні методи дослідження, а саме: 1. Метод аналізу. 2. Метод синтезу. 3. Системний аналіз. 4. Порівняльний аналіз.