0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи холодного цеху кафе на 100 місць (ID:140891)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 38
Рік виконання: 2015
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.1 Організація роботи холодного цеху 1.2 Підбір устаткування, інвентарю та інструментів РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ КАФЕ «МЕРКУРІЙ» 2.1 Складання виробничої програми закладу та холодного цеху 2.2 Розрахунок сировини згідно виробничої програми 2.3 Розрахунок площі холодного цеху згідно підібраного устаткування, інвентарю, інструментів згідно норм оснащення кафе «Меркурій» РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ КАФЕ «МЕРКУРІЙ» ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність. Розглянута тема роботи з організації роботи холодного цехy кафе «Меркурій» є актуальною, тому що спеціалізацією об'єкта дослідження є галузь ресторанного господарства. Ресторанне господарство являє собою галузь господарства, основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва та обслуговування споживачів і розрізняються за типами, спеціалізації. На підприємствах ресторанного господарства в наш час відбувається впровадження нових сучасних технологій, які сприяють підвищенню якості кулінарної продукції. Сучасне ресторанне господарство працює в середовищі установленої правової бази, тут можна виділити ряд важливих законів, якi захищають інтереси громадян Діяльність підприємств ресторанного господарства пов'язана з необхідністю суворого обліку санітарно-гігієнічних вимог до організації виробничо-технічних процесів [5, c.3 - 5]. ... Мета роботи – вивчення організації роботи холодного цехy кафе «Меркурій» на 100 посадкових місць по вул.Кам’янецькій м. Xмельницький. Об’єктом дослідження є організація роботи кафе «Меркурій», а предметом – організація роботи холодного цеху. Таким чином, доцільно поставити такі завдання: – дослідити організацію роботи холодного цеху; – дослідити, яке устаткування необхідне для роботи холодного цеху; – скласти виробничу програму кафе; – скласти виробничу програму холодного цеху кафе; – підібрати устаткування для холодного цеху кафе «Меркурій»; – розрахувати площу холодного цеху кафе «Меркурій»; – дослідити шляхи вдосконалення роботи холодного цеху.