0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація виїзного банкету з нагоди 50-літнього Ювілею на 34 особи (ID:199685)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 29
Рік виконання: 2013
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ ………………………………………………………………………………1 РОЗДІЛ 1.Теоретичні основи організації кейтерингу………………………….2 1.1. Класифікація кейтерингу……………………………………………………3 1.2. Характеристика різних видів кейтерингу, особливості їх застосування...4 1.3. Перелік послуг………………………………………………………………..5 РОЗДІЛ 2.Організація кейтерингу……………………………………………….9 2.1. Планування кейтерингу, визначення сегментів ринку і мети обслуговування……………………………………………………………………9 2.2. Вимоги до підбору обладнання, меблів, посуду, інвентарю, столової білизни……………………………………………………………………………10 РОЗДІЛ 3.Організація виїзного банкету з нагоди 50-літнього Ювілею на 34 особи……………………………………………………………………………...15 3.1. Складання меню банкету…………………………………………………...15 3.2. Визначення кількості меблів, столового посуду, приборів, допоміжних засобів та види технологічного обладнання, кількість обслуговуючого персоналу…………………………………………………………………………18 3.3. Додаткові послуги…………………………………………………………..26 3.4. Опис процесу організації виробництва……………………………………26 Висновок………………………………………………………………………….28 Список використаних джерел…………………………………………………..29
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
3.2. Визначення кількості меблів, столового посуду, приборів, допоміжних засобів та види технологічного обладнання. Кількість обслуговуючого персоналу. На банкеті будуть присутні 34 особи, з них 4 - почесні гості. Так як для почесних гостей стіл сервірують тільки з одного боку, то довжина центрального столу при односторонній посадці складатиме 0,75 м x 4 особи = 3 м. Ширина столу для почесних гостей повинна бути не менше 0,7 м., значить візьмемо чотиримісний стіл шириною 0,9 м, довжиною 1,5 м. Звідси випливає, що буде потрібно 3 м / 1,5 м = 2 столи для почесних гостей. Довжина столу для інших учасників банкету буде становити 0,6 м x 30 чол. = 18 м. Довжина банкетного столу при двосторонній посадці повинна бути не менше 1,2. Отже, 18 / 2 = 9 м - загальна довжина столу.