0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ІДФР (ID:126634)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка праці
Сторінок: 3
Рік виконання: 2016
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
Варіант 18. Завдання 3. 1. Розрахувати заробітну плату п’яти працівникам в залежності від варіанта 2. Сформувати загальну розрахункову відомість на п’ять осіб з вилати заробітної плати та провести нарахування на загальний фонд оплати праці Загальні вихідні дані для розрахунку Тарифні коефіцієнти Розряд І ІІ ІІІ IV V VI Тарифний коефіцієнт 1 1,08 1,204 1,35 1,531 1,8 Коефіцієнт співвідношень тарифних ставок за галузями: цукрова – 2,34 Доплати % від тарифу у вечірні години 20 у нічні години 40 у святкові дні 100 у шкідливих умовах 25 За вислугу років До 10 років 10 від 10 до 20 років 20 понад 20 років 30 Працівники – 8,13,15,23,25 галузь – цукрова місяць року – травень Працівники, які працюють на окладах: Посада Оклад, грн Премія, % до окладу Примітка Економіст І категорії 2550 30 Стаж 3 роки Працівники, які працюють на погодинній оплаті праці: Посада, розряд Кількість відпрацьованих годин Премія %від тарифного фонду Примітка Всього В тому числі вечірні нічні святкові Оператор ІV 151 40 17 0 60 Шкідливі умови праці Оператор VІ 145 0 28 0 80 - Працівники, які працюють на відрядній оплаті праці Посада, розряд Нормоване завдання, шт. Фактично виготовлено, шт. В т.ч. брак, шт. Підвищення розцінки, % Норма часу на одиницю продукції, год. Слюсар ІV 152 152 0 - 2.5 Слюсар VІ 107 113 0 25 3
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову