0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ІДФР (ID:126645)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка праці
Сторінок: 4
Рік виконання: 2016
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1. Виконати аналітичне опрацювання результатів ІФРД 2. Звести результати спостереження в окрему таблицю 3. Розрахувати: а) питому вагу оперативного часу б) питому вагу втрат робочого часу з причин, залежних від працівника в) питому вагу втрат робочого часу з причин, незалежних від працівника г) раціональний робочий час д) можливий приріст продуктивності праці за рахунок усунення втрат робочого часу з причин, залежних від працівника е) можливий приріст продуктивності праці за рахунок усунення втрат робочого часу з причин, незалежних від працівника є) загальний приріст продуктивності праці ж) проектовану норму виробітку з) частку ручної праці і) коефіцієнт завантаження робітника протягом зміни 4. Зробити висновки про можливість поліпшення організації праці на робочому місці ІДФР фасувальника консервних банок у ящики № Подія Поточний час Примітка год хв 1 Початк зміни 8 30 2 Доставка ящиків 8 51 3 Розмова з майстром 9 04 4 Укладання банок 10 03 5 Доставка ящиків 10 12 6 Укладання банок 11 08 7 Вихід з цеху 11 17 8 Укладання банок 11 47 9 Розмова 11 56 Особиста 10 Доставка ящиків 12 04 11 Укладання банок 12 30 12 Обідня перерва 13 00 13 Доставка ящиків 13 08 14 Укладання банок 14 21 15 Розмова 14 26 Службова 16 Доставка ящиків 14 39 17 Укладання банок 15 28 18 Вихід з цеху 15 49 Особистий 19 Доставка ящиків 15 53 20 Укладання банок 16 45 21 Прибирання робочого місця 17 00 Фактичний виробіток за зміну 2750 шт.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову