0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Надання послуг харчування споживачам у готелях (ID:12707)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2010
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи технології надання послуг харчування споживачам у готелях 1.1 Сутність та економічне значення ресторанного господарства 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях 1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства Розділ 2. Особливості надання послуг харчування споживачам у готелі «Діамант» 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант» 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані Розділ 3 Шляхи удосконалення технології надання послуг харчування споживачам у готелі «Діамант» Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову