0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

гарячий цех шкільної їдальні (ID:156956)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 24
Рік виконання: 2016
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Основна частина 1.1. Характеристика підприємства 5 1.2. Визначення виробничої програми підприємства. 6 1.3. Призначення цеху, який проектується і режим його роботи. 10 1.4. Складання виробничої програми і розрахунок сировини. 11 1.5. Лінії приготування страв. 12 1.6. Графік реалізації страв. 13 1. 7. Розрахунок і підпір теплового обладнання 14 1.8. Розрахунок чисельності виробничого персоналу. 18 1.9. Розрахунок і підбір механічного обладнання. 19 1.10. Підбір інвентаря, посуду, інструментів. 20 1.11. Розрахунок площі цеху. 21 1.12. Організація праці в цеху. 22 Висновки Додатки Використана література Графічна частина
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Їдальня – це підприємство громадського харчування при виробничих підприємствах, установах, навчальних закладах або загальнодоступне, призначене для приготування і реалізації в ній страв масового попиту (сніданків, обідів, вечерь), а також надання додаткових послуг (відпускання обідів додому, виготовлення кулінарних і кондитерських виробів на замовлення). Асортимент страв залежить від типу їдальні. Так, у робітничих, студентських і шкільних їдальнях готують 2-3 види скомплектованих обідів різної вартості. Це сприяє прискоренню обслуговування відвідувачів, підвищенню якості готових страв, механізації процесу їх приготування і роздавання. Загальнодоступні їдальні мають широкий асортимент страв, дієтичні – спеціалізуються на приготуванні і реалізації дієтичних страв для осіб, які потребують лікувального харчування, вегетаріанські – реалізують страви і закуски з овочів, круп і молочних продуктів. У їдальнях застосовують самообслуговування, а в деяких дієтичних - обслуговування офіціантами.