0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

гарчий цех піцерії (ID:156958)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 39
Рік виконання: 2016
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Основна частина 1.1. Характеристика підприємства 5 1.2. Визначення виробничої програми підприємства. 6 1.3. Призначення цеху, який проектується і режим його роботи. 16 1.4. Складання виробничої програми і розрахунок сировини. 18 1.5. Лінії приготування страв. 21 1.6. Графік реалізації страв. 22 1.7. Розрахунок і підпір теплового обладнання 25 1.8. Розрахунок чисельності виробничого персоналу. 30 1.9. Розрахунок і підбір немеханічного обладнання. 33 1.10. Підбір інвентаря, посуду, інструментів. 35 1.11. Розрахунок площі цеху. 36 1.12. Організація праці в цеху. 37 Висновки Додатки Використана література Графічна частина
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Піцерія – це підприємство громадського харчування, що спеціалізується на випіканні піци. Також даний вид підприємства ресторанного бізнесу в своєму меню може містити певний асортимент салатів, холодних закусок, перших страв, других страв та ін.. Досить на великий асортимент пояснюється тим, що заклад має не велику націночну категорію, та певний контингент відвідувачів, яким потрібна насамперед швидкість обслуговування. Піцерія відноситься до закладів громадського харчування, які можна класифікувати за категорією «бістро». До потенційних відвідувачів даних закладів можна віднести студентів, викладачів, працівників різноманітних не великих фірм, магазинів, які за досить не тривалий час (у зв’язку із своєю сферою діяльності) хочуть одержати якісне, не дороге і швидке обслуговування.