0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Моделювання технологічного процесу виробництва других гарячих страв (ID:182617)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 48
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи приготування других гарячих страв.……….5 1.1. Види других гарячих страв……………………………………….5 1.2. Технологія приготування других гарячих страв………………..7 РОЗДІЛ 2. Моделювання роботи гарячого цеху з виробництва других гарячих страв………………………………………………………………………………18 2.1. Виробнича програма………………………………………………24 2.2. Розрахунок чисельності працівників……………………………28 РОЗДІЛ 3. Матеріально – технічна база……………………………………..32 3.1 . Розрахунок та типи механічного, холодильного та немеханічного обладнання………………………………………………………………………32 3.2. Визначення площі та план цеху……………………………………..42 ВИСНОВКИ…………………………………………………………………….45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ…………………47 ДОДАТКИ……………………………………………………………………….48
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Тема організації харчування є надзвичайно актуальною в зв'язку з тим, що харчування людини щільно пов’язане з еволюційним розвитком як самого людського організму, так і людського суспільства в цілому. Проблемою є не тільки визначення асортименту найулюбленіших людиною страв згідно вікової градації, але і визначення найбільш необхідних страв з точки зору впливу на організм людини. Нині громадське харчування країни, як інші галузі народного господарства, переживає істотні зміни, пов'язані з переходом до ринкових відносин. Значними темпами розвивається ресторанний сервіс. Відкривається дедалі більше підприємств із національною кухнею, дитячі, молодіжні кафе, фаст-фуди, чим задовольняються не тільки потреби у харчуванні, а й у проведенні дозвілля різних верств населення незалежно від віку і статі. На підприємствах харчування дедалі більше впроваджуються нові види технологічного устаткування, що дозволяє більше зберегти поживних речовин, поліпшити зовнішній вигляд страви, зменшити втрати. Завдяки цьому громадське харчування займає переважне місце проти харчуванням за домашніх умов. Мета курсової роботи – здійснити технологічний процес виробництва других гарячих страв (овочі припущені в молочному соусі, риба смажена в тісті «клярі», біфштекс січений) на підприємствах швидкого обслуговування (фаст-фуд). Завдання дослідження: - визначити вплив других гарячих страв на життєдіяльність людини; - розкрити основні види других гарячих страв та навести приклади технології приготування деяких із них; - розробити виробничу програму гарячого цеху з виробництва других страв; - підібрати немеханічне, механічне та холодильне устаткування цеху; - зробити розрахунок чисельності працівників гарячого цеху; - здійснити розрахунок площі цеху, а також скласти його план-схему. Методи дослідження - в роботі використано системний підхід, аналіз і синтез, абстрагування. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові праці вітчизняних та закордонних учених з економіки, маркетингу, менеджменту, статистики, макроекономіки, нормативні і законодавчі акти. Курсова робота складається із вступу, трьох розділів (загальної та розрахункової частин), висновків, списку використаних джерел та додатків. Загальний обсяг роботи 54 сторінки друкованого тексту, включаючи 14 таблиць, 6 рисунків та 6 додатків. Список використаних джерел містить 9 найменувань