0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління матеріальними активами ресторану (ID:229955)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 116
Рік виконання: 2017
Вартість: 2500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ. Розділ 1. Теоретичні аспекти управління матеріальними активами в підприємствах ресторанного господарства 1.1. Сутність та склад матеріальних активів підприємства 1.2. Сутність і класифікація основних фондів підприємств ресторанного господарства та методи їх вартісної оцінки 1.3. Характеристика показників ефективності використання матеріальних ресурсів в підприємствах ресторанного господарства Розділ 2. Дослідження ефективності управління матеріальними активами ресторану ___ 2.1. Стратегічний аналіз зовнішнього і внутрішнього середовища підприємства 2.2. Аналіз складу та структури активів, фінансового стану ресторану ____ 2.3. Аналіз ефективності використання матеріальних активів ресторану _____ Розділ 3. Удосконалення управління матеріальними ресурсами ресторану ______ 3.1. Обґрунтування заходів щодо удосконалення управління основними засобами підприємства 3.2. Напрями підвищення ефективності управління оборотними матеріальними ресурсами ______ 3.3. Розрахунок ефективності заходів щодо удосконалення управління матеріальними ресурсами ресторану ______ Висновки та пропозиції. Список використаних джерел.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову