0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Мотиваційний механізм управління персоналом ресторану (ID:229962)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 115
Рік виконання: 2016
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Вступ РОЗДІЛ 1 МОТИВАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.1 Поняття та особливості мотиваційного механізму управління персоналом підприємств ресторанного господарства 1.2 Характеристика методів управління персоналом підприємств ресторанного господарства 1.3. Стимулювання персоналу, як головний чинник підвищення ефективності праці РОЗДІЛ 2 Висновки до Розділу 1 ДОСЛІДЖЕННЯ МОТИВАЦІЙНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ ____ 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 2.2. Аналіз діючої системи управління трудовими ресурсами, кількісного та якісного складу персоналу ресторану _____ 2.3. Дослідження ефективності мотиваційного механізму управління персоналом підприємства Висновки до Розділу 2 РОЗДІЛ 3 УДОСКОНАЛЕННЯ МОТИВАЦІЙНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ _______ 3.1. Напрями удосконалення кадрової політики підприємства 3.2. Заходи, спрямовані на підвищення ефективності мотиваційного механізму управління персоналом ресторану ________ 3.3. Розрахунок соціально-економічної ефективності запропонованих заходів Висновки до Розділу 3 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову