0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вдосконалення асортименту страв загальнодоступного закладу ресторанного господарства типу ресторан (ID:59390)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 32
Рік виконання: 2012
Вартість: 85
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ І Теоретичні основи плануванння асортиментної пропозиції закладів ресторанного господарства типу ресторан 1.1. Особливості виробничо-торгової діяльності підприємств ресторанного господарства 1.2. Планування товарообігу та виробничої програми підприємств ресторанного господарства 1.3. Організація технологічного процесу з виготовлення продукції ресторанного господарства 1.4. Вимоги до асортиментної пропозиції закладу ресторанного господарства типу ресторан 1.5. Планування та вдосконалення асортименту продукції власного виробництва закладів ресторанного господарства Розділ ІІ Дослідження асортиментної пропозиції ресторану ресторану - кондитерської «Вероніка» 2.1. Особливості роботи ресторану - кондитерської «Вероніка» 2.2. Аналіз асортиментної пропозиції ресторану - кондитерської «Вероніка» Розділ ІІІ Вдосконалення асортиментної пропозиції ресторану - кондитерської «Вероніка» 3.1. Асортимент страв для вдосконалення виробничої програми ресторану - кондитерської «Вероніка» Список джерел літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову