Готові роботи
Вдосконалення асортименту страв загальнодоступного закладу ресторанного господарства типу ресторан

Вдосконалення асортименту страв загальнодоступного закладу ресторанного господарства типу ресторан (ID:59390)

ПредметГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи курсова
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 32
Зміст Вступ Розділ І Теоретичні основи плануванння асортиментної пропозиції закладів ресторанного господарства типу ресторан 1.1. Особливості виробничо-торгової діяльності підприємств ресторанного господарства 1.2. Планування товарообігу та виробничої програми підприємств ресторанного господарства 1.3. Організація технологічного процесу з виготовлення продукції ресторанного господарства 1.4. Вимоги до асортиментної пропозиції закладу ресторанного господарства типу ресторан 1.5. Планування та вдосконалення асортименту продукції власного виробництва закладів ресторанного господарства Розділ ІІ Дослідження асортиментної пропозиції ресторану ресторану - кондитерської «Вероніка» 2.1. Особливості роботи ресторану - кондитерської «Вероніка» 2.2. Аналіз асортиментної пропозиції ресторану - кондитерської «Вероніка» Розділ ІІІ Вдосконалення асортиментної пропозиції ресторану - кондитерської «Вероніка» 3.1. Асортимент страв для вдосконалення виробничої програми ресторану - кондитерської «Вероніка» Список джерел літератури
Ціна(грн.) 85

Замовлення

Замовлення

Мы №1 в Реф-рейтинге
Добавить отзыв
Хочу такой виджет