Готові роботи

Организация работы ресторана на 40 посадочных мест (ID:99846)

РозділГотельно-ресторанний бізнес
Тип роботи курсова
Рік виконання 2015
Кількість сторінок 45
Зміст ВВЕДЕНИЕ 1. Характеристика предприятия 2. Техническая часть 2.1. Расчет производственной программы 2.1.1. Определение количества посетителей 2.2.2. Определение количества блюд и напитков и разбивка блюд по ассортименту 2.2.3. Составление плана-меню и расчет необходимого количества сырья в соответствии с планом меню 2.2. Расчет сырья 2.3. Расчет площадей складских помещений 2.4. Расчет численности производственных работников 2.5. Расчет холодного цеха 2.6. Расчет и подбор механического оборудования и инвентаря с учетом производственной программы ВЫВОДЫ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПЕРЕЧЕНЬ ИСПОЛЬЗУЕМЫХ ИСТОЧНИКОВ ПРИЛОЖЕНИЯ
Ціна(грн.) 120
Готові роботи продаються “як є”, без подальших доробок і виправлень автором.
Отримайте роботу одним із способів:
Купити напряму у автора.
Автору прийде ваша заявка і найближчим часом він з вами зв’яжеться. Розрахунок і передача роботи відбуваються напряму. Процес отримання займає до 2-х днів. Агентство за дії сторін не відповідає.
купити
Купити з посередництвом агентства.
В такому випадку ви відправляєте гроші в агенство, а наш менеджер відправить вам готову роботу. Посередництво агентства дає можливість отримати роботу вже сьогодні. Вартість послуги: +100 грн до ціни роботи.
купити
Замовити написання на цю тему “з нуля
В такому випадку наші автори виконають роботу по вашому плану і за вимогами вашого ВУЗу. Всі подальші доробки і виправлення будуть безкоштовні. Вартість написання нової роботи вам повідомить менеджер після заповнення заявки.
Замовити “з нуля”

Замовлення

Замовлення